dth-header-page.jpg

Over mij

Over mij en mijn missie

Mijn naam is Dafna Tsadok-Hai en in 2010 ben ik DTH gestart.

Mijn doel is om mensen, met stuk voor stuk een eigen leefsituatie en levensstijl, te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden op het gebied van voeding en ze op die manier te helpen met het realiseren van hun doelen.

Voeding en sport
Van jongs of aan ben ik zelf een fanatieke sporter geweest. Mijn leven bestond uit school, werk en sport. Daardoor vroeg ik veel van mijn lichaam en geest en zo ontdekte ik dat goede voeding daarbij onmisbaar is. Want zonder goede voeding zullen topprestaties, op welk gebied dan ook, uitblijven.

Studie
Naar aanleiding van mijn interesse voor sport ben ik gaan studeren aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen aan de lichaamsbeweging van andere mensen en hoopte ze daardoor te kunnen laten voelen wat voor geweldig effect lichamelijke activiteit heeft.

Uit eigen ervaring wist ik dat voeding daarbij ook ontzettend belangrijk was. Daarom ben ik, na afronding van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Voeding en Diëtetiek gaan studeren.

Specialisatie
Tijdens mijn studie voeding & diëtetiek heb ik me paramedisch gespecialiseerd om zo het maximale aan medische kennis uit de opleiding te kunnen halen en de beschermde titel diëtist te mogen dragen. Verder heb ik daaraan de richting ‘Voeding bij sport’ toegevoegd. Aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen breidde ik mijn kennis nog verder uit door de SCAS-gecertificeerde specialisatie ‘Sportdiëtetiek’ te volgen. In de daaropvolgende jaren heb ik me onder andere bijgeschoold in ‘Voeding & diabetes’, ‘Voeding en maag-/darmklachten’ (IBS/PDS), 'Behandeling bij eetstoornissen' (ook bij jongeren en in de sport) en heb ik het projectaandeel voedingsadvisering opgezet voor Healthy Woman, waarbij werkende vrouwen in alle leeftijdscategorieën worden voorzien van praktische adviezen en tips door mijn team van diëtisten.

 

Mijn doel
Tijdens het studeren ging er een wereld voor mij open, alle spreekwoordelijke puzzelstukjes vielen op hun plaats. Dit was wat ik voor mensen wilde doen: begeleiding bieden op het gebied van voeding en mensen helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Topsporter of recreatieve sporter, student, kantoormedewerker of fotomodel, kind, tiener, huisman/-vrouw of wie dan ook. Want een goede gezondheid, energie, een goed gevoel, een topprestatie valt of staat met voeding, wat voor persoon je ook bent.

Niet alleen voedingsadvies
Diet Training & Health verzorgt naast voedingsadviezen op maat ook voedingscursussen, afslankcursussen, workshops (ook voor bedrijven) en inspirerende lezingen over voeding tijdens voorlichtingsbijeenkomsten. Daarnaast schrijf ik tal van recepten, afgestemd op de verschillende doelgroepen, met de hoofdingrediënten ‘gezondheid, gemak & alles is inwisselbaar’.

Voeding en de modewereld
Door mijn passie voor dans in het verleden heb ik zelf ervaren hoe belangrijk een specifiek lichaam is binnen een vakgebied. En hoe lastig het kan zijn om dat vereiste lichaam samen te laten gaan met een adequate voedingsstofinname als je niet eindeloos kunt eten. Deze passie heb ik voortgezet in mijn praktijk, waar ik nu ook fotomodellen begeleid.

foto-dafna.jpg

Diet Training & Health

Dafna Tsadok-Hai


Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op via dit formulier, of stuur een app bericht.

  • nederlandse-vereniging-van-dietisten.jpg
  • kwaliteitsregister-paramedici.jpg
  • vereniging-sportdietiek-nederland.jpg
  • fodmap-dietist.jpg