dth-header-page.jpg

Verhalen

Verhalen

Wat zeggen mensen over DTH

Rianne

Ik kwam bij Dafna terecht omdat ik net iets te groot was om als model te werken en niet zo goed wist wat ik daaraan kon doen. Ik dacht dat ik wel wat wist over voeding, maar dat bleek flink tegen te vallen. Vanaf de eerste keer dat we elkaar spraken vond ik ons contact heel prettig. We namen door wat ik op een dag at en keken samen waar we verandering in konden brengen.

Dafna is heel precies in haar werkwijze, waardoor ik ontzettend veel heb geleerd over voeding en dosering. Ik kwam er achter hoeveel onzin er eigenlijk op het internet staat over voeding en diëtiek en dat je niet alles moet geloven wat je leest. Binnen de kortste tijd had ik de juiste maten behaald. We zijn nu 2 jaar verder en ik heb nooit meer problemen met mijn maten gehad.

Ze heeft me een nieuwe leefstijl aangeleerd waar ik nog dagelijks profijt van heb. En als ik twijfel over een product of ergens iets geks lees, kan ik haar altijd nog een mailtje sturen en krijg ik meteen bericht terug. Ik ben heel blij dat ik dit samen met Dafna heb kunnen doen en zo een mooie basis heb gelegd voor mijn carrière.


Ik raad het elk model, en elk mens, aan om bij Dafna langs te gaan, het is een masterclass in gezond leven,en daarna wil je nooit meer terug.Jose

Dafna heeft mij op zowel persoonlijk als op werkgebied naar het hoogste niveau weten te tillen. Als model is het soms heel lastig de perfecte maten te halen en te behouden. En dat is mentaal soms enorm lastig, maar door Dafna haar positieve houding en enthousiasme voor heerlijk gezond eten is het echt een stuk makkelijker.

Door Dafna ben ik er achter gekomen dat gezond eten niet alleen super makkelijk kan zijn, maar ook heel lekker. Het is even een switch, maar zodra je begint wil je nooit meer terug. En heel stiekem was het ook altijd heel gezellig gewoon even langs te gaan, om even je hart te luchten en struggles te delen met iemand die het begrijpt.

Haar persoonlijk op maat gemaakte advies hebben mij de tools gegeven om er een enorm fijne lifestyle op na te houden, en daarvoor ben ik haar altijd nog heel dankbaar. En het gaat niet alleen om de juiste voeding, een positieve mindset is ook echt heel belangrijk, je goed voelen met wie je bent en wat je eet!!


Ik raad Dafna aan echt iedereen aan, het is een groot cadeau voor jezelf, en voor anderen want Dafna stuurt nog steeds elke week een heerlijke recept door die je lekker voor al je eetgasten kunt maken! Dafna heeft mijn zelfvertrouwen echt naar een nieuw niveau getild, en dat is onbetaalbaar.Famke

Ik ben model bij paparazzi Models Amsterdam. Ik wilde heel graag fulltime als model aan de slag alleen was dit niet mogelijk door dat ik niet de juiste maten had.

Ik besloot om met de hulp van Dafna an mijn maten te gaan werken. In het eerste gesprek vertelde ik Dafna dat ik altijd enorm veel darmklachten gehad en Dafna wilde me daar ook vanaf helpen. Ik ben bij behoorlijk wat dokters geweest die mij niet van mijn darmklachten konden afhelpen. Gelukkig heeft Dafna stap voor stap met mij gezocht naar een voedingspatroon waarmee ik uiteindelijk een buikpijnvrij leven kan leiden!

De begeleiding is heel erg goed verlopen en Dafna is altijd super betrokken geweest. Elke keer kreeg ik weer nieuwe tips en receptjes mee naar huis. Na alle begeleiding bij Dafna zit ik nu voor 3 maanden in het buitenland voor modellenwerk!


Ik heb de juiste maten behaald en ik weet nu dankzij Dafna precies welk eten ik moet vermijden om geen buikpijn meer te hebben. Ik ben zo blij met alle hulp van Dafna! Zonder haar had ik mijn doelen niet behaald. Dankjewel!R.

Afgelopen jaar heb ik bij Dafna een cursus gevolgd. Ik was altijd al geïnteresseerd in hoe eten je leven kan beïnvloeden. Of dit nu het bakken van het lekkerste broodje was of het effect van bepaald eten op je functioneren. Dit laatste heeft mij sinds een aantal jaar behoorlijk beziggehouden. Toen ik veel ging sporten, werd de invloed van wat ik at ineens heel wezenlijk. En hoewel ik dacht dat ik veel van voeding wist, maakte ik continu verkeerde keuzes waardoor ik me tijdens het sporten niet goed voelde en daarna vooral moe en lusteloos was. Mijn honger naar kennis op dit gebied groeide en toen Dafna me over de cursus vertelde, leek het me zo toepasbaar en vooral heel leuk. Ik denk dat ik in een korte tijd nog nooit zoveel geleerd heb en het leuke is dat ik merk dat ik al die kennis paraat heb en alles kan onderbouwen wat ik zeg. Dit was naar mijn idee ook de opzet van de cursus. Een solide basis leggen van waaruit je steeds meer eigen kunt maken. Regelmatig vallen er bij mij meer puzzelstukjes op z’n plaats en elke dag ben ik blij dat ik de cursus heb gevolgd.Jane

Een aantal maanden geleden kwam ik bij Dafna terecht omdat ik veel verschillende darmklachten ervaarde en er maar niet achter kwam waar dit aan lag, zoals veel mensen met PDS. Met haar specialisme over FODMAP, kennis over voeding, persoonlijke ondersteuning en aanmoediging heeft ze me door het FODMAP dieet heen geholpen.


Het voelde soms als een lang proces en zeker niet altijd even makkelijk om vol te houden, omdat het geen ‘one-size-fits-all’ dieet is. Ieder lichaam reageert anders op bepaalde producten (en hoeveelheden). Door Dafna’s open, persoonlijke en flexibele benadering was het een leuke uitdaging. Ik ben er nu dan ook eindelijk achter wat mijn intoleranties zijn en hoe ik zo min mogelijk klachten kan hebben. Heel erg fijn, ik ben super dankbaar!
Dafna was altijd bereid mijn vele vragen te beantwoorden en met me mee te denken als ik er even niet uit kwam. Ik kan de begeleiding van Dafna dan ook aanraden aan iedereen die het overweegt om het FODMAP dieet te volgen.


foto-dafna.jpg

Diet Training & Health

Dafna Tsadok-Hai


Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op via dit formulier, of stuur een app bericht.

  • nederlandse-vereniging-van-dietisten.jpg
  • kwaliteitsregister-paramedici.jpg
  • vereniging-sportdietiek-nederland.jpg
  • fodmap-dietist.jpg